Diensten

Wat kunnen
we voor je
tuin doen?

Tuinbouwbedrijf ML OUTDOOR PROJECTS biedt een meerwaarde voor elke klus in jouw tuin. Onze service is erg veelzijdig en flexibel.

Op deze tuinvragen kunnen wij zeker een antwoord bieden

Ben je op zoek naar een professional om jouw tuinontwerp met de nodige zorg en deskundigheid aan te leggen? Met een juist evenwicht tussen beplanting, betegeling en tuinconstructies?

Reken je op een specialist voor het jaarlijks of permanent onderhoud van je tuin?

Werk je graag samen met een expert voor een vernieuwende tuinrenovatie?

Tuinontwerp

Heb je nog geen creatief ontwerp op maat voor de aanleg van jouw tuin? Dan helpt onze tuinarchitect jou graag met een tuinplan. We zitten samen rond de tafel om jouw tuinideeën vorm te geven en vertalen ze naar een uniek ontwerp. Jouw wensen staan hierbij op de eerste plaats. En met onze vakkennis halen we het maximale potentieel uit jouw tuin. Een tuinplan is mogelijk voor elk type tuin.

Tuinaanleg

Heb je grote plannen en wil je een volledig nieuw outdoor project realiseren? Wij zetten er graag onze schouders onder. We zetten alles in het werk om een tuin aan te leggen die voldoet aan jouw verwachtingen en wensen. Dat doen we met de meest moderne machines om de werken succesvol uit te voeren. Kwaliteitsvolle materialen garanderen een mooi en duurzaam resultaat met een perfecte uitstraling.

Ons team heeft expertise in:
– aanleg gazon
– aanleg beplanting
– aanleg verharding
– aanleg terras en oprit
– aanleg van gepolierde betonvloeren
– aanleg van parking

– plaatsen afsluitingen
– plaatsen van steenkorven
– plaatsen houtconstructies

Tuinonderhoud

Het werk in je tuin stopt niet bij de aanleg. Geregeld onderhoud is minstens even belangrijk. Om jouw tuin doorheen alle seizoenen een blijvend fris, jong en verzorgd uitzicht te geven, is onderhoud van groot belang. Geef je tuin het onderhoud dat hij verdient. Met respect voor de planten, de natuur en het groen: jaarlijks, seizoensgebonden of op regelmatige basis. Ons team met groene vingers is jouw ideale partner voor dit werk.

Je tuin straalt dankzij:
onderhoud van de tuin (sproeien, bestrijden onkruid, snoeien, scheren, …)

onderhoud van het gazon (ontmossen, verticuteren, bemesten, maaien, onkruidvrij maken, …)

onderhoud van struiken, heesters, bomen (verwijderen dood hout, hakselen, snoeien, vellen van bomen, …)

Tuinrenovatie

Wil je een overwoekerde, een wilde of een verouderde tuin opfrissen? Samen kijken we wat nodig is om jouw tuin een make-over te geven. Met onze hulp wordt je tuin weer in ere hersteld zodat jij weer volop kan genieten.

Grondwerken

Ook voor grondwerken kan je rekenen op onze service: graafwerken, uitbreken van bestaande verhardingen, plaatsen van waterputten, rioleringswerken, plaatsen van keerwanden en wachtbuizen.

 

De (voorbereidende) grondwerken worden deskundig, nauwkeurig en doeltreffend uitgevoerd. Bij de aanleg van opritten en terrassen voorzien wij de nodige voorbereidingen van de ondergrond om de bestrating op aan te leggen. Zo blijven ze jarenlang in optimale conditie.

BOOMVERZORGING

Zijn je bomen te ver boven je hoofd gegroeid? Ontsieren ze de tuin? Of hebben ze hevige stormen en wind doorstaan? We geven ze een correcte snoeibeurt of halen ze veilig weg uit jouw tuin. Zo maken we plaats voor nieuw en jong groen.

Dat doen we met het grootste respect voor de natuur en de omgeving. Bomen verdienen de beste zorg omwille van hun veelvoudige functies. Denk aan schaduw, lucht zuiveren, leefruimte voor dieren, opnemen van bodemwater, … Samen geven we je bomen de beste kansen.

Mogen wij je tuin onder handen nemen?

Heb je vragen of wil je meer informatie?
Neem dan gerust contact op met ons. We kijken graag wat we voor jou kunnen doen.