Over ons

Over ML OUTDOOR
PROJECTS

ML OUTDOOR PROJECTS creëert voor jou een duurzame en kwalitatieve tuin die uitnodigt om buiten te komen. Zon of geen zon. Klaar om je tuin onder handen te laten nemen door Laurenz en zijn team?

ONZE FOUNDER

Met Laurenz Stevens uit Roosdaal kies je voor een jonge, dynamische en ambitieuze ondernemer. Zijn voorkeur voor OUTDOOR leven, passie voor groen en liefde voor buiten werken in de natuur, geven hem de nodige drive en inspiratie. Het zijn de tools waarmee hij jouw tuin herwerkt tot een prachtig PROJECT.

In 2018 startte Laurenz na zijn studies Plant-Technische Wetenschappen meteen in de tuinsector bij verschillende collega-aannemers. Al doende leerde hij er de skills die een goede tuinaannemer nodig heeft: nauwkeurigheid, inzicht en heel wat nuttige ervaring binnen de sector. Wat begon als een leuke job werd voor hem al heel snel een passie.

In januari 2021 startte hij zijn eigen tuinbouwbedrijf:
ML OUTDOOR PROJECTS.
Hij voert zelf het werk uit samen met zijn team. Hij ontfermt zich over elke opdracht en bewaakt nauwgezet de uitvoering en de kwaliteit. Zo wordt elke tuin gegarandeerd een pareltje.

ONZE AANPAK

Modern

Moderne tuinontwerpen die rust en eenvoud uitstralen. Aangelegd met professioneel materiaal en vernieuwende technieken.

Levenslang

Omdat we willen dat je levenslang van je tuin kan blijven genieten, creëren we tijdloze tuinen. En als je dat wil, zorgen we dat hij altijd perfect onderhouden is.

Jouw tuin?

Onze groene vingers kriebelen om aan jouw tuin te beginnen. Maak jij van jouw tuin graag je droomtuin? Doe een beroep op ML OUTDOOR PROJECTS en wij zorgen voor een professionele aanpak van je tuinproject.